Can Sipahi

Can Sipahi

Can Sipahi
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.1.1988

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

İlk kez 'Ah Kalbim' adlı diziyle TRT 1 ekranlarında oyunculuğa başlamış, Fox TV'de gösterilen 'Yıldız Masalı” adlı dizide Umut karakteri ile tanınmıştır. İlköğretim ve lise eğitiminin bir bölümünü TED Ankara Koleji'nde yapmış, ardından Rıdvan Ege Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimini Sabancı Üniversitesi Üretim Sistemleri Mühendisliği'nde tamamlamıştır. Halen Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk master 1. sınıf öğrencisidir. 

2010 yılında Arka Sıradakiler dizisinin devamı olarak ekranlarda yer alan 'Öğretmen Kemal' isimli dizide, solistliğini yaptığı 'Mojito Band' isimli müzik grubuyla, sözünü ve müziği kendilerinin yaptığı 'Sahte Dünya' adlı şarkılarıyla gündeme gelmiş ve dizide Doruk isimli karakteri canlandırmıştır.

2012-2013 yılları arasında Disney Channel'ın 'Art Attack' adlı programının sunuculuğunu yapmıştır. 2013-2014 yılları arasında ise Kanal D ekranlarında yayınlanan İntikam adlı dizide Barış Denizci karakteriyle atak hırslı ve dürüst bir genci canlandırmıştır.

Filmografi

2017 Batlır
2017 Kötü Çocuk
2014 Çekmeköy Underground
2014 Beni Sen Anlat

Televizyon

2018 Payitaht Abdülhamit
2015 Aşk Yeniden
2014 İntikam
2014 Beni Böyle Sev
2013 Güneşi Beklerken
2011 Yıldız Masalı
2010 Öğretmen Kemal
2009 Ah Kalbim

Görev Aldığı Yapımlar

Can Sipahi Fotoğrafları

Can Sipahi Haberleri