Candela Peña

Candela Peña

Candela Peña
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.7.1973

Doğum Yeri: İspanya

İspanyol aktris. Asıl adı María del Pilar Peña Sánchez'dir.

Filmografi

2017 Alto Riesgo
2017 Pieles
2016 Kiki, el amor se hace
2015 El tiempo de los monstruos
2015 Latin lover
2014 Le Dernier Coup de marteau
2014 Las ovejas no pierden el tren
2014 Schimbare
2013 Ayer no termina nunca
2012 Una pistola en cada mano
2009 La isla interior
2008 En el lado de la vida
2008 El patio de mi cárcel
2008 Los años desnudos. Clasificada S
2006 Després de la pluja
2005 Princesas
2004 ¡Hay motivo!
2003 Te doy mis ojos
2003 Descongélate!
2003 Torremolinos 73
2002 No somos nadie
2001 Sin vergüenza
2001 Desaliñada
1999 Novios
1999 Todo sobre mi madre
1998 Insomnio
1997 ¿De qué se ríen las mujeres?
1997 Un, dos, tres, ¡Taxi!
1996 La Celestina
1995 Boca a boca
1995 Hola, ¿estás sola?
1994 Días contados

Görev Aldığı Yapımlar

Candela Peña Fotoğrafları

Candela Peña Haberleri

Portreler