Caner Erzincan

Caner Erzincan

Caner Erzincan
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1984

Doğum Yeri: Erzurum, Türkiye

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema bölümü mezunudur.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2018 Göktaşı
2016 Hayat Çizgisi Suriye (TV Filmi)
2015 Yeni Dünya
2010 Mar
2006 Siyah Beyaz (Kısa Film)
2006 Esinti (Kısa Film)

Senarist Olarak

2018 Göktaşı
2015 Yeni Dünya
2010 Mar
2006 Esinti (Kısa Film)

Yapımcı Olarak

2012 Ölümden Kalma
2010 Mar

Ödülleri

2011 2. Malatya Uluslararası Film Festivali - Sinema Yazarları Ödülü, Mar
2011 2. Malatya Uluslararası Film Festivali - Jüri Özel Ödülü, Mar

Görev Aldığı Yapımlar

Caner Erzincan Fotoğrafları

Caner Erzincan Haberleri

Portreler