Caner Özyurtlu

Caner Özyurtlu

Caner Özyurtlu
Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 23.5.1986

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

İzmit Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim bölümünden mezun oldu. Lisede okurken bir yandan da İzmit Şehir Tiyatroları Tiyatro Okulu'na devam etti. 2006 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümünde okumaya devam etti.

Çeşitli dizi ve sinema filmlerinde rol alan Özyurtlu aynı zamanda senarist, yapımcı ve yönetmen olarak da çalışmaktadır.

2013 tarihinde Müge Özen'le evlendi.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2017 Maide'nin Altın Günü
2016 Yok Artık 2
2015 Yok Artık
2015 Sucu Kamil (TV Filmi)
2009 Ev

Senarist Olarak

2016 Deli Saçması (TV Filmi)
2016 Aşkın 5 Hali
2015 Sucu Kamil (TV Filmi)
2012 Görünmeyenler
2009 Ev

Yapımcı Olarak

2015 Yok Artık
2014 Ümmü Sibyan: Zifir
2014 Nergis Hanım
2012 Görünmeyenler
2009 Ev

Oyuncu Olarak

2015 Yok Artık
2015 Hesapta Aşk
2015 Hayalet Dayı
2013 Recep İvedik 4
2008 Kirpi
2007 Plajda Kız Tavlama Kılavuzu
2006 Sınav
2003 Okul

Televizyon

2016 Familya
2014 Ulan İstanbul
2014 Her Sevda Bir Veda
2014 Günahkar
2011 Tövbeler Tövbesi
2011 Bizim Yenge
2008 Hastasıyız (TV Filmi)
2007 Ters Yüz
2007 Elveda Rumeli
2006 Kızlar Yurdu
2006 Doktorlar
2005 Nefes Nefese
2004 Tam Pansiyon

Tiyatro

2010 Denizaltında Altı Tahammülfersa
2005 Hastasıyız

Görev Aldığı Yapımlar

Caner Özyurtlu Fotoğrafları

Caner Özyurtlu İle İlgili Haberler