Caner Şimşek

Caner Şimşek

Caner Şimşek
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.10.1991

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Craft Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. İncir Reçeli 2 (2014), Bay Yanlış (2020) ve Güneşi Beklerken (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Yıl Dönümü
2014 İncir Reçeli 2

Televizyon

2020 Bay Yanlış
2019 Her Yerde Sen
2019 Tehlikeli Karım
2016 Aşk Laftan Anlamaz
2015 Şehrin Melekleri
2015 Aşk Yeniden
2015 Kara Ekmek
2014 Kaçak Gelinler
2014 Elif
2013 Güneşi Beklerken

Görev Aldığı Yapımlar

Caner Şimşek Fotoğrafları

Caner Şimşek Haberleri