Cansu Şahin

Cansu Şahin

Cansu Şahin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.2.1991

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk oyuncu. 

İlk tiyatro eğitimini ilkokul yıllarında aldı. Oyunculuğa olan merakı ve yeteneği fark edilince lise ve üniversitede eğitim almaya ve sahneye çıkmaya devam etti. Selçuk Üniversitesi Radyo-Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. Hem kamera önü hem de kamera arkası eğitimi alan oyuncu, sinema sektörünün farklı alanlarında çalıştı. 

Filmografi

2018 Karantina XII
2017 11
2015 Saklambaç
2014 Horoz

Televizyon

2016 Psikopatoloji

Sunuculuk

2015 Neden
2012 Akustik
2012 Türküler ve Öyküleri
2011 Sportif

Görev Aldığı Yapımlar

Cansu Şahin Fotoğrafları

Cansu Şahin Haberleri

Portreler