Caren Pistorius

Caren Pistorius

Caren Pistorius
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1990

Doğum Yeri: Rustenburg, Güney Afrika

Güney Afrikalı oyuncu.

12 yaşındayken ailesiyle birlikte Yeni Zelanda'ya taşındılar. Burada lise eğitimi sırasında tiyatro oyunlarında yer aldı. Sanat ve tasarım alanında lisans eğitimi aldı. Sakin Batı (2015), Hayat Işığım (2016), Gloria Bell (2018) ve Ölümcül Makineler (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Unhinged
2019 High Ground
2018 Ölümcül Makineler
2018 Gloria Bell
2017 Cargo
2016 Denial
2016 The Light Between Oceans
2015 Sakin Batı
2012 The Most Fun You Can Have Dying

Televizyon

2017 Wake in Fright (Mini Dizi)
2013 Redfern Now
2013 Offspring
2013 Paper Giants: Magazine Wars (Mini Dizi)
2013 The Blue Rose
2012 Hounds
2009 Legend of the Seeker

Video Oyunu

2013 Offspring: Moving In (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Caren Pistorius Fotoğrafları

Caren Pistorius Haberleri

Portreler