Carl Medland

Carl Medland

Carl Medland
Oyuncu, Oyuncu Seçimi, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.11.1970

Doğum Yeri: İngiltere

İngiliz aktör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Paranormal Farm (2017), The Spiritualist (2016) ve The Adored (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Oyuncu Olarak

2019 Girl on a Rocking Horse TV Pilot (TV Filmi)
2017 Paranormal Farm
2016 The Guardian Angel (TV Series)
2016 The Spiritualist
2013 Adots Apprentice (TV Series)
2012 The Adored
2011 The Cost of Love
2009 Fish and Chips (Kısa Film)
2009 My Beauty (Kısa Film)
2008 Bereavement (Kısa Film)

Yönetmen Olarak

2017 Paranormal Farm
2016 The Spiritualist
2012 The Adored
2011 The Cost of Love
2009 Fish and Chips (Kısa Film)
2009 My Beauty (Kısa Film)
2008 Blinded (Kısa Video Film)
2008 Bereavement (Kısa Film)
2007 Damsel (Kısa Film)

Senarist Olarak

2017 Paranormal Farm
2016 The Spiritualist
2011 The Cost of Love
2009 Fish and Chips (Kısa Film)
2009 My Beauty (Kısa Film)
2008 Blinded (Kısa Video Film)
2008 Bereavement (Kısa Film)
2007 Damsel (Kısa Film)

Yapımcı Olarak

2016 The Spiritualist
2012 The Adored
2011 The Cost of Love
2009 Fish and Chips (Kısa Film)
2009 My Beauty (Kısa Film)
2008 Blinded (Kısa Video Film)
2008 Bereavement (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Ruhlar Evi, The Spiritualist, 2016, Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu Seçimi, Oyuncu

Carl Medland Fotoğrafları

Portreler