Carl Weathers

Carl Weathers

Carl Weathers
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.1.1948

Doğum Yeri: Louisiana, ABD

Carl Weathers (d. 14 Ocak 1948; New Orleans, Louisiana, ABD), Amerikalı oyuncu.

Sinema kariyerinden önce profesyonel futbol oyuncusuydu. En iyi rol olarak Rocky film serilerindeki Apollo Creed rolüyle tanınmakla birlikte 1987 yapımı Predator (film)Predator filmiyle bunun devamını sağladı.
Filmografi

2008   Phoo Action   Polis Şefi Benjamin 'Ben' Benson   TV dizisi
2007   The Comebacks   Freddie Wiseman/Anlatıcı  
2006   The Sasquatch Dumpling Gang   Dr. Artimus Snodgrass  
Spawn: The Animation   Kaptan Edwards   TV dizisi, sadece seslendirme
2005   Alien Siege   General Skyler  
2004 - 2005   Arrested Development   Kendisi   TV dizisi
2002   Eight Crazy Nights   GNC Guy   sadece seslendirme
2000   Little Nicky   Chubbs Peterson  
1999   Shadow Warriors 2: Hunt for the Death Merchant   Roy Brown  
1997   Shadow Warriors: Assault on Devil's Island   Roy Brown  
1996   Happy Gilmore   Chubbs Peterson  
1993 -1994   In the Heat of the Night   Chief Hampton Forbes   TV dizisi
1992   Hurricane Smith   Billy 'Hurricane' Smith  
1991-1993   Street Justice   Çavuş Adam Beaudreaux   TV dizisi
1990   Dangerous Passion   Kyle  
1989-1990   Tour Of Duty   Albay Brewster   TV dizisi
1988   Action Jackson   Yarbay Jericho 'Action' Jackson  
1987   Predator   Binbaşı George Dillon  
1986   Fortune Dane   Fortune Dane   TV dizisi
1985   Rocky IV   Apollo Creed  
1982   Rocky III   Apollo Creed  
1981   Death Hunt   Sundog/George Washington Lincoln Brown  
1979   Rocky II   Apollo Creed  
1978   Force 10 from Navarone   Çavuş Weaver  
1978   The Bermuda Depths   Eric  
1977   Semi-Tough   Dreamer Tatum  
Close Encounters of the Third Kind   MP  
1976   Rocky   Apollo Creed  
The Four Deuces   Taksi sürücüsü  
1975   Bucktown   Hambone  
See, Pop?   GlobaKett Industries employee #2  
Friday Foster   Yarbro

Görev Aldığı Yapımlar

Carl Weathers Fotoğrafları

Carl Weathers Haberleri

Portreler