Carla Ribas

Carla Ribas

Carla Ribas
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.3.1958

Doğum Yeri: Rio de Janerio, Brezilya

Brezilyalı aktris.

Filmografi

2016 Aquarius
2015 Campo Grande
2014 Tribuna de Honra (Kısa Film)
2011 O Cavalo (Kısa Film)
2011 Gisela (Kısa Film)
2011 O Abismo Prateado
2011 Testemunha 4
2010 Quincas Berro D'Água
2009 Jantar em Família (Kısa Film)
2008 Cotidiano (Kısa Film)
2007 A Casa de Alice
2006 No Meio da Rua
2004 O Outro lado da Rua

Televizyon

2016 Me Chama de Bruna
2011 Divã
2011 Oscar Freire 279
2008 Alice
2007 Antônia
2003 Mulheres Apaixonadas
2001 Estrela Guia
2001 Brava Gente

Tiyatro

2013 A Sala de Jantar
2012 A Gaivota
2011 Breve Encontro
2010 Millôr Impossível
2010 O Diário de Anne Frank
2009 O Interrogatório
2008 Hamlet
2005 Madame
2001 Mundo Pânico
2001 Cenas de uma Execução
2001 Sinfonia Metástase
2000 Navalha na Carne
1998 O Banquete
1997 Não consultes médico
1997 O Protocolo
1997 Lição de Botânica
1996 A Ver Estrelas
1995 O Feitiço da Mariposa
1995 Antígona
1995 Édipo Rei

Görev Aldığı Yapımlar

Carla Ribas Fotoğrafları