Carleen Melaugh

Carleen Melaugh

Carleen Melaugh
Oyuncu

Doğum Yeri: Derry, Kuzey İrlanda

Kuzey İrlandalı aktris.

Belfast Lyric Tiyatrosu ve Queen's Üniversitesi'nde drama ve oyunculuk eğitimi aldı. Şeytanın Kapısı (2018) ve Agnes (2007) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Şeytanın Kapısı
2014 Noirland
2013 The Contractor (Kısa Film)
2012 Ghosts of Us (Kısa Film)
2012 Ballaí Dhoire (Belgesel)
2012 Murderous (Video)
2011 The Keening (Video)
2011 Working Late (Kısa Film)
2011 Driving Patsy (Kısa Film)
2009 Jam (Kısa Film)

Televizyon

2007 Agnes (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Carleen Melaugh Fotoğrafları

Carleen Melaugh Haberleri