Carlos Acosta

Carlos Acosta

Carlos Acosta
Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Doğum Tarihi: 2.6.1973

Doğum Yeri: Havana, Küba

Kübalı oyuncu, senarist ve yapımcı.

Seni Seviyorum New York (2008), Yuli (2018) ve Our Kind of Traitor (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Yuli
2016 Our Kind of Traitor
2012 Day of the Flowers
2008 Seni Seviyorum New York
2008 La fille mal gardée (Video)

Televizyon

2019 The Jonathan Ross Show
2009 Manon (TV Filmi)
2008 Spartacus (TV Filmi)
2007 Romeo and Juliet (TV Filmi)
2000 Coppélia, A ballet in three acts (TV Filmi)

Yapımcı

2018 Yuli

Senaryo

2018 Yuli

Görev Aldığı Yapımlar

  • Yuli, 2018, Senarist, Yapımcı, Oyuncu
  • Hain, Our Kind of Traitor, 2016, Oyuncu

Carlos Acosta Fotoğrafları

Carlos Acosta Haberleri