Carlos Baena

Carlos Baena

Carlos Baena
Özel Efektler, Yönetmen

Doğum Yeri: Kanarya Adaları, İspanya

İspanyol animatör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Pixar birçok yapımında animatör olarak görev aldı. 2022 yılı yapımı The Tiger's Apprentice filmi sadece kısa filmler üzerine çalışmalar yapan Baena'nın ilk uzun metraj çalışmasıdır.

Filmografi

Yönetmen

2022 Tiger's Apprentice
2018 La Noria (Kısa Film)
2015 Market St. (Kısa Film)
2011 Play by Play (Kısa Film)

Yapımcı

2018 La Noria (Kısa Film)

Senaryo

2018 La Noria (Kısa Film)
2015 Market St. (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Carlos Baena Fotoğrafları