Carol Duarte

Carol Duarte

Carol Duarte
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.7.1992

Doğum Yeri: São Paulo, Brezilya

Brezilyalı oyuncu.

Asıl adı Caroline da Cunha Duarte'dir. São Paulo Üniversitesi'nde Dramatik Sanat Okulu mezunudur. A Força do Querer (2017), Görünmez Yaşam (2019) ve Segunda Chamada (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Görünmez Yaşam
2015 32 Teeth (Kısa Film)

Televizyon

2019 Segunda Chamada
2018 O Sétimo Guardião
2017 A Força do Querer

Görev Aldığı Yapımlar

Carol Duarte Fotoğrafları