Carrie Coon

Carrie Coon

Carrie Coon
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.1.1981

Doğum Yeri: Ohio, ABD

ABD'li oyuncu ve yapımcı.

Tam adı Carrie Alexandra Coon'dur. Mount Union Üniversitesi'nde İngilizce ve İspanyolca üzerine Bachelor of Arts ve arkasından Wisconsin Üniversitesi'nde Güzel sanatlar alanında master yaptı.

Gone Girl (2014), The Post (2017), The Keeping Hours (2017) ve Avengers: Infinity War (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Nest
2020 Hayaelt Avcıları 2020
2019 Avengers: Endgame
2018 The Legacy of a Whitetail Deer Hunter
2018 Avengers: Sonsuzluk Savaşı
2018 Kin
2018 Dul Kadınlar
2017 Great Choice (Kısa Film)
2017 The Keeping Hours
2017 Izzy Gets the Fuck Across Town
2017 The Post
2016 Strange Weather
2014 Gone Girl
2012 One in a Million (Kısa Film)

Televizyon

2021 The Gilded Age
2019 Motherhacker
2018 The Sinner
2017 Fargo
2017 The Leftovers
2014 Intelligence
2013 Law & Order: Special Victims Unit
2013 Ironside
2011 The Playboy Club

Yapımcı

2015 Lost Colony

Televizyon

2019 Motherhacker

Görev Aldığı Yapımlar

Carrie Coon Fotoğrafları

Carrie Coon Haberleri