Cassandra French

Cassandra French

Cassandra French
Oyuncu

Doğum Yeri: İngiltere

İngiliz oyuncu.

Kötülük İçinde (2018), Shoot on Sight (2007) ve Relentless (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 ClownDoll
2019 Lucas and Albert
2019 The Final Scream
2018 Children (Kısa Film)
2019 Big Boys Don't Cry (Kısa Film)
2019 The Viking War
2018 Korkuluk
2018 Relentless
2018 Kötülük İçinde
2018 Mandy the Doll
2018 Dirty Work
2010 Reuniting the Rubins
2010 Do Elephants Pray?
2008 In Your Dreams
2007 Shoot on Sight
2005 Shi cha qi xiao shi
2005 30'undan Önce Yapmanız Gerekenler

Televizyon

2011 Washed Up (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Cassandra French Fotoğrafları

Cassandra French Haberleri