Cassandra Starr

Cassandra Starr

Cassandra Starr
Oyuncu

Doğum Tarihi: 31.3.1993

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li model ve oyuncu.

Patrondan Kurtulma Sanatı 2 (2014), Kötü Komşular (2014), Anarşinin Evlatları (2008), Legit (2013), Silikon Vadisi (2014), Mad Men (2007) ve Utanmaz (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Brother, Stranger
2021 Yes Day
2021 Room Ten
2021 Space Jam 2
2020 Mainstream
2019 Terminatör: Kara Kader
2018 Lady in the Wall (Kısa Film)
2017 Misirlou
2016 Aşıklar Şehri
2015 Me Him Her
2015 Danny Collins
2015 Americons
2014 Stretch
2014 Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Kötü Komşular
2014 İki Aşk Arasında
2014 Kumarbaz
2013 Kiki & Tristan: Last Hipsters on Earth (Kısa Film)
2013 Geek USA
2013 Aşk
2012 All Wifed Out

Televizyon

2021 Nobody (TV Filmi)
2018 The Deuce
2015 Chasing Life
2015 Aquarius
2014 Utanmaz
2014 Silikon Vadisi
2014 Legit
2014 Mad Men
2014 Anarşinin Evlatları
2013 Ray Donovan
2013 Kanıt Peşinde

Yönetmen

2021 Nobody (TV Filmi)

Yapımcı

2021 Nobody (TV Filmi)
2021 Brother, Stranger
2021 Room Ten
2021 Salt Creek
2020 We Welcome Guests
2013 Kiki & Tristan: Last Hipsters on Earth (Kısa Film)

Senaryo

2021 Nobody (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Cassandra Starr Fotoğrafları