Catalina Saavedra

Catalina Saavedra

Catalina Saavedra
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.01.1968

Doğum Yeri: Valparaíso, Şili

Şili'li oyuncu.

Tam adı Catalina Saavedra Pérez'dir. Gustavo Meza'dan oyunculuk dersleri almıştır. La Nana (2009), Amor a domicilio (1995) ve Volver a mí (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Un Domingo de Julio en Santiago
2019 Soy Sola (Kısa Film)
2019 Ema
2018 Marilyn
2017 Un Día Cualquiera
2017 La Mentirita Blanca
2016 And the Whole Sky Fit in the Dead Cow's Eye (Kısa Film)
2015 The Simple Things (Kısa Film)
2015 La Mujer de Barro
2014 Neruda
2014 El Incontrolable Mundo Del Azar
2014 Desastres Naturales
2014 (9)
2013 Las Niñas Quispe
2013 La Pasión de Michelangelo
2013 El Árbol Magnético
2012 Nuestra orilla (Kısa Film)
2012 La Jubilada
2012 Joven y Alocada
2012 Carne de Perro
2012 Caleuche: El llamado del Mar
2011 Quiero Entrar
2011 La Lección de Pintura
2010 Un nuevo baile (Kısa Film)
2010 Los 33 de San José
2010 Gatos Viejos
2009 La Nana
2009 El baile de la Victoria
2008 Secretos
2008 Mami te amo
2008 Chile Puede
2008 Bahía Azul
2008 31 minutos, la película (Seslendirme)
2007 Normal con alas
2007 La Vida Me Mata
2004 La perra (Kısa Film)
1997 Volando voy (Kısa Film)
1997 El bidón (Kısa Film)
1994 Hasta en las mejores familias

Televizyon

2018 Casa de Angelis (Mini Dizi)
2016 Bala Loca (Mini Dizi)
2015 Matriarcas
2013 Ecos del Desierto (Mini Dizi)
2010 Volver a mí (Mini Dizi)
2009 Los Venegas
2007 Fortunato
2006 Urgencias
2006 La otra cara del espejo
2006 Huaiquimán y Tolosa
2005 Los simuladores
2005 Los galindo
2005 Loco por ti
2005 La nany
2005 Idolos
2004 Geografía del deseo (Mini Dizi)
2002 Buen partido
2001 Piel canela
2000 Sabor a ti
1999 Fuera de Control
1997 Playa salvaje
1996 Amor a domicilio, la comedia
1996 Adrenalina
1995 Amor a domicilio
1992 Jaguar Yu

Görev Aldığı Yapımlar

  • Ema, 2019, Oyuncu
  • Kız Kardeşler, Las niñas Quispe / The Quispe Girls, 2013, Oyuncu
  • Mucize, La pasión de Michelangelo, 2013, Oyuncu

Catalina Saavedra Fotoğrafları