Cavit Çetin Güner

Cavit Çetin Güner

Cavit Çetin Güner
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.2.1986

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Rizeli olan annesi ev hanımı, Bursalı olan babası ise taksi şofördür. İki yaş büyük bir ağabeyi, altı yaş küçük bir kız kardeşi vardır. İlkokulu ve ortaokulu Şişli, Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Ziyapaşa İlköğretim Okulu'nda okudu. 2000 yılında annesi kanserden vefat etti. Kurtuluş Lisesi'nden 2003 yılında mezun oldu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İstanbul Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde okumaya başladı.

Çalışmaya 6 yaşında su satarak başlayan Cavit Çetin Güner, gençlik yıllarında komilik, tezgahtarlık, pastanelerde çıraklık, gece bekçiliği, ekmekçi çıraklığı hatta yağ ve un toptancısında hamallık yaparak okul harçlığını kazandı. Üniversite döneminde ilk reklam filminde oynadı.

Rol aldığı ilk dizi filmi 2003 yılında Hayat Bilgisi, ilk sinema filmi ise 2006 yılı yapımı Bir İhtimal Daha Var filmidir.

Cavit Çetin Güner, 2010 yılının mart ayında kendisinden 6 yaş büyük oyuncu Reyhan Türkü Hazer ile evlendi. 29 Haziran 2012 tarihinde boşandı. Ali Demir (d. Ekim 2010) adında bir oğlu vardır.

Filmografi

2018 Bordo Bereliler Afrin
2014 Stajyer Mafya
2013 Kor (Kısa Film - Sadece Yapımcı)
2006 Bir İhtimal Daha Var

Televizyon

2018 Mehmetçik Kut’ül Amare
2017 Diriliş: Ertuğrul
2012 Ustura Kemal
2012 Leyla ile Mecnun
2011 Farklı Boyut
2010 Geniş Aile
2009 Kapadokya Düşleri
2009 IV. Osman
2008 Talih Kuşu
2009 Tek Türkiye
2008 Annem
2006 Yalancı Yarim
2010 Arka Sokaklar
2005 Ödünç Hayat
2003 Hayat Bilgisi

Görev Aldığı Yapımlar

Cavit Çetin Güner Fotoğrafları

Cavit Çetin Güner Haberleri

Portreler