Cédric Kahn

Cédric Kahn

Cédric Kahn
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 17.6.1966

Doğum Yeri: Crest, Fransa

Fransız aktör, senarist ve yönetmen.

La prière (2018), L'ennui (1998) ve Trop de bonheur (1994) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 The Prayer
2014 Wild Life
2011 Une vie meilleure
2009 Regrets
2005 L'Avion
2004 Red Lights
2001 Roberto Succo
1998 L'Ennui
1994 Trop de bonheur
1991 Bar des rails
1990 Les Dernières Heures du millénaire (Kısa Film)

Televizyon

1996 Zero Guilt (TV Filmi)

Senaryo

2018 The Prayer
2014 Wild Life
2011 Une vie meilleure
2009 Regrets
2006 Les Ambitieux
2005 L'Avion
2004 Red Lights
2001 Roberto Succo
1998 L'Ennui
1996 Zero Guilt (TV Filmi)
1994 Trop de bonheur
1993 Normal People Are Nothing Exceptional
1991 Bar des rails
1990 Les Dernières Heures du millénaire (Kısa Film)
1990 Overseas

Televizyon

1996 Zero Guilt (TV Filmi)

Oyuncu

2018 Cold War
2018 Maya
2016 L'Economie du couple
2016 Up for Love
2015 The Anarchists
2013 Miss and the Doctors
2012 Alyah
1995 Don't Forget You're Going to Die

Görev Aldığı Yapımlar

Cédric Kahn Fotoğrafları

Cédric Kahn Haberleri

Portreler