Cela Yıldız

Cela Yıldız

Cela Yıldız
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.11.1974

Doğum Yeri: Karaman, Türkiye

Türk oyuncu.

Karaman'da doğmuş, Genk-Belçika'da büyümüştür. Reiki (2009) filminin seçmelerine katılmak için bir monolog yaptı ve Baba (1972) filminde Vito Corleone'yi canlandırdı.

Filmografi

2018 Mezopotamya
2017 The CEO (Kısa Film)
2018 Kıtlık
2018 Son Oyun
2017 Mavi Sessizlik
2017 Arrived (Kısa Film)
2014 Triggers (Kısa Film)
2014 Return of the Elves (Kısa Film)
2013 Lex Talionis (Kısa Film)
2012 Billets pour Trianon (Kısa Film)
2010 Life Is an Art
2010 Final Move: Demon Games (Kısa Film)
2009 Reiki
2008 Çatı Katı
2008 Aquarelle (Video)
2006 The Curiosity of Chance
2004 Ellektra
2003 De zaak Alzheimer

Televizyon

2016 The Missing
2007 La fille du chef (TV Filmi)
2006 In de ban van Urbanus
2005 Verschoten & zoon
2005 Zone stad
2005 Matroesjka's (Mini Dizi)
2004 De perfecte moord
2003 Familie
2004 De wet volgens Milo
2004 Le président Ferrare

Görev Aldığı Yapımlar

Cela Yıldız Fotoğrafları

Portreler