Celal Öztürk

Celal Öztürk

Celal Öztürk
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1997

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu, yapımcı ve yönetmen.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Eğitimini Sadri Alışık Akademi Tiyatro Oyunculuk Bölümü’nde tamamladı. İlk kez 2016 yılında Gülümse Yeter dizisinde oynadı. Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler isimli filmle yapımcılık ve Tam Kafadan - Karavana filmiyle de ilk kez yönetmenlik yapmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Tam Kafadan - Karavana

Yapımcı

2018 Renkli Balık Yeni Dünyalar Kâşifi
2016 Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler

Oyuncu

2019 Hakan: Muhafız
2018 Ege'nin Hamsisi
2017 Yüz Yüze
2016 Gülümse Yeter

Görev Aldığı Yapımlar

Celal Öztürk Fotoğrafları