Cem Akın

Cem Akın

Cem Akın
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1970

Doğum Yeri: Türkiye

Türk asıllı Alman oyuncu.

Ünlü yönetmen Fatih Akın'ın kardeşidir. Duvara Karşı (2004), Aşka Ruhunu Kat (2009) ve Temmuz'da (2000) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2017 Paramparça
2009 Aşka Ruhunu Kat
2004 Kebab Connection
2004 Duvara Karşı
2000 Musik hat ihn kaputt gemacht (Kısa Film)
2000 Temmuz'da
1998 Die Rosenfalle (Kısa Film)
1998 Kısa ve Acısız
1996 Getürkt (Kısa Film)

Televizyon

2008 Die Anwälte
2004 Ein Fall für zwei
2002 Im Visier der Zielfahnder
2002 Aktenzeichen XY... ungelöst!
2000 Küstenwache

Görev Aldığı Yapımlar

Cem Akın Fotoğrafları

Portreler