Cem Cücenoğlu

Cem Cücenoğlu

Cem Cücenoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.4.1976

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Batı Müziği Piyano Bölümü mezunudur. Aynı zamanda oyuncu eğitmenlik sertifikası bulunmaktadır.

Filmografi

2018 Locman
2017 Kızım ve Ben
2017 Poyraz Karayel: Küresel Sermaye
2017 Salur Kazan: Zoraki Kahraman
2017 Cingöz Recai
2016 Sen Benim Herşeyimsin
2016 Karayel
2015 Ertuğrul 1890
2015 91.1
2013 Kedi Özledi
2009 Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde
2008 Dinle Neyden
2006 Son Osmanlı Yandım Ali
2003 Yazı Tura

Televizyon

2017 Şevkat Yerimdar
2016 Poyraz Karayel
2013 Hoştanlı Kalaylı Saray
2012 Ustura Kemal
2011 Evvel Zaman Hikayesi
2011 Dürüye'nin Güğümleri
2009 Çılgın Kanal
2008 Ayışığı
2008 Akasya Durağı
2007 Kuzey Rüzgarı
2006 Gülpare
2006 Arka Sokaklar
2006 Ah Polis Olsam
2005 Sen misin Değil misin?
2004 Yabancı Damat
2004 Cennet Mahallesi
2003 Gurbet Kadını
2002 Lahmacun ve Pizza
2002 Hastayım Doktor
2000 Hayat Bağları
1999 Deli Yürek

Görev Aldığı Yapımlar

Cem Cücenoğlu Fotoğrafları

Cem Cücenoğlu Haberleri