Cem Korkmaz

Cem Korkmaz

Cem Korkmaz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.8.1987

Ölüm Tarihi: 1.11.2017

Doğum Yeri: Bursa, Türkiye

Türk youtuber ve oyuncu.

Aslen Gaziantep’lidir. Özellikle Recep İvedik 4 ve A.R.O.G filmleriyle tanınmıştır. Düşsefer, Ziggurat Ya da Piçler, Clown Sketch tiyatro oyunlarında sahneye çıkmıştır.

1 Kasım 2017 tarihinde vefat etmiştir.

Filmografi

2018 Dümdüzz Adam
2015 Kocan Kadar Konuş
2013 Recep İvedik 4
2008 A.R.O.G

Televizyon

2015 Kiralık Aşk
2014 Kiraz Mevsimi
2014 Diğer Yarım

Görev Aldığı Yapımlar

Cem Korkmaz Fotoğrafları

Cem Korkmaz Haberleri