Cem Özay

Cem Özay

Cem Özay
Kurgu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.01.1983

Doğum Yeri: Gaziantep, Türkiye

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

Af (2021), Yolcu (2017) ve Bizim Hikaye (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Af
2017 Yolcu (Kısa Film)

Yapımcı

2021 Ad
2016 Şevkat Yerimdar 2: Bizde Sakat Çok
2015 Bizim Hikaye
2015 Karamanın Koyunu

Televizyon

2018 Tozkoparan
2014 Çırağan Baskını (Mini Dizi)

Senaryo

2021 Af
2017 Yolcu (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Cem Özay Fotoğrafları

Cem Özay Haberleri