Cem Sultan Karabulut

Cem Sultan Karabulut

Cem Sultan Karabulut
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.11.1980

Doğum Yeri: Rize, Türkiye

Türk oyuncu.

İlkokulu Rize’de okuduktan sonra ortaokul lise ve üniversite eğitimine İstanbul’da devam etti. 2003-2005 yılları arasında Muammer Karaca Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi almıştır. 2006-2008 yılları arasında Fıkralarla Türkiye dizisinde canlandırdığı Laz tiplemesiyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Kaçak Avcılar
2018 Tut Yüreğimden Anne
2015 Kafes

Televizyon

2017 Alija
2014 Ağlatan Dans
2011 Evvel Zaman Hikâyesi
2008 Fıkralarla Türkiye

Görev Aldığı Yapımlar

Cem Sultan Karabulut Fotoğrafları

Cem Sultan Karabulut Haberleri

Portreler