Cem Sürücü

Cem Sürücü

Cem Sürücü
Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1970

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk yönetmen.

Ankara Kurtuluş Lisesi ve 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema-TV Bölümü mezunudur. Kamera arkasına ilk kez 1997 yılında yayınlanan Ruhsar dizisinin yönetmen yardımcısı olarak geçti ve aralarında Zerda ve Zor Baba gibi ses getiren birçok dizide yönetmen yardımcısı olarak çalıştı. 2004 yılında ise 24 Saat dizisiyle ilk kez yönetmen koltuğuna oturdu. Ardından Kanıt, Zeyrek ile Çeyrek, Yeter dizileri ve Tatlı Bela filmiyle kendisini kanıtladı.

Filmografi

Yönetmen

2018 Bekarlığa Feda
2018 Tatlı Bela

Televizyon

2016 Yeter
2015 Zeyrek ile Çeyrek 'Bir Ramazan Temaşası'
2013 Tozlu Yollar
2012 Aşk Kaç Beden Giyer?
2010 Kanıt
2007 Dede Korkut Hikayeleri - Yiğenek (TV Filmi)
2007 Dede Korkut Hikayeleri - Eğrek ile Seğrek (TV Filmi)
2007 Dede Korkut Hikayeleri - Beyrek'in Ölümü (TV Filmi)
2007 Dede Korkut Hikayeleri - Bamsı Beyrek (TV Filmi)
2006 Ümit Milli
2005 Erkek Tarafı
2004 Altın Kafes
2004 Adı Aşk Olsun
2004 24 Saat

Yapımcı

1999 Kapan (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Cem Sürücü Fotoğrafları

Portreler