Cem Uçan

Cem Uçan

Cem Uçan
Oyuncu, Yapımcı

Doğum Tarihi: 12.8.1976

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

İlk olarak 2012 yılında Acayip Hikayeler adlı TV dizisiyle oyunculuğa başlamış ve daha sonra ise, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Küçük Kıyamet, Kurtlar Vadisi, Nizama Adanmış Ruhlar, Sungurlar ve Filinta dizilerinde rol aldı. Asıl çıkışını ve tanınması ise Filinta dizisinde canlandırdığı Bıçak Ali karakteri ile olmuştur.

Filmografi

2018 Keykubat'ın Rüyası Alaiye (Anlatıcı)
2018 Hürkuş: Göklerdeki Kahraman
2018 Deliler
2018 Kardeşim İçin Der'a
2017 Tatlı Şeyler
2013 Su ve Ateş
2012 Bir Hikayem Var

Televizyon

2017 Bir Umut Yeter
2016 Diriliş: Ertuğrul
2015 Filinta 'Bin Yılın Şafağında'
2014 Sungurlar
2014 Hıyanet Sarmalı
2014 Filinta 'Bir Osmanlı Polisiyesi'
2014 Nizama Adanmış Ruhlar
2013 Küçük Kıyamet
2013 Osmanlı'da Derin Devlet
2012 Kurt Kanunu
2012 Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam
2012 Acayip Hikayeler

Görev Aldığı Yapımlar

Cem Uçan Fotoğrafları

Cem Uçan Haberleri

Portreler