Cemre Ebuzziya

Cemre Ebuzziya

Cemre Ebuzziya
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1989

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Baba tarafından dedesi siyasetçi, gazeteci Ziyad Ebuzziya, anne tarafından dedesi sinemacı Ümit Utku... Aynı zamanda bir zamanlar çocuk yıldız olarak Yeşilçam'da birçok filmde oynayan Menderes Utku'nun da yeğenidir. 

Anne ve babası ayrılınca annesinin yanında büyüdü. Fransız Lisesi mezunu. Zeki Demirkubuz, Ferzan Özpetek gibi yönetmenlerle çalışmıştır.

Filmografi

2019 Karakomik Filmler 2 Arada
2019 Kız Kardeşler
2018 Kronoloji
2016 Dar Elbise
2016 İstanbul Kırmızısı
2016 Kasap Havası
2015 Bulantı

Televizyon

2018 Bartu Ben
2015 Ben Onu Çok Sevdim
2013 Galip Derviş
2013 Muhteşem Yüzyıl
2008 Mordkommission Istanbul

Görev Aldığı Yapımlar

Cemre Ebuzziya Fotoğrafları

Cemre Ebuzziya Haberleri

Portreler