Cengiz Demir Öztürk

Cengiz Demir Öztürk

Cengiz Demir Öztürk
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.3.1974

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk seslendirme sanatçısı, dublör ve oyuncu.

Yüksek lisans mezunu olan sanatçı, sinemayla ilk kez 1974 yılında henüz 6 aylıkken annesi Nazan Arın'ın kucağında iken tanışmıştır. Daha sonra çeşitli dizi ve sinema filmlerinde oyuncu, dublör veya seslendirme sanatçısı olarak görev almıştır. İlk başrol deneyimini ise 2017 yılında vizyona giren Morg filminde yaşamıştır.

Yeşilçam'ın eski oyuncularından Nazan Arın'ın (gerçek adı İsmet Öztürk) oğludur.

Filmografi

2017 Morg

Televizyon

2016 Kanıt
2015 Kaderimin Yazıldığı Gün
2015 Arka Sokaklar
2015 İki Dünya Arasında
2014 Çocuklar Duymasın
2014 Tanıklar
2014 Doksanlar
2014 Hıyanet Sarmalı
2013 Nerde O Yeminler?
2013 Nizama Adanmış Ruhlar-Ekip 1
2012 Bitmeyen Hikaye
2012 Ustura Kemal
2012 Kanıt
2012 Uçurum
2012 Kurtlar Vadisi Pusu
2011 Dedektif Memoli (Ayrıca dublör)
2011 Ve İnsan Aldandı
2011 Farklı Boyut
2011 Ana Yüreği
2011 En Son Ne Olur?

Seslendirme

2015 Nizaman Adanmış Ruhlar
2015 Arka Sokaklar
2012 1 Erkek 1 Kadın
2011 İnsan Aldandı

Video Klip

2015 Kıraç & Volkan Koşar

Görev Aldığı Yapımlar

Cengiz Demir Öztürk Fotoğrafları

Cengiz Demir Öztürk Haberleri

Portreler