Cengiz Okuyucu

Cengiz Okuyucu

Cengiz Okuyucu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.10.1979

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunudur.

Filmografi

2017 Beginner
2015 Leblebi Tozu
2014 Yapışık Kardeşler
2011 Beginners
2007 Zeynep'in Sekiz Günü
2007 Kurtlar Vadisi Terör

Televizyon

2016 Kış Güneşi
2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2015 Milat
2015 Kara Sevda
2014 Emanet
2012 İki Dünya Arasında
2010 Yahşi Cazibe
2009 Sakarya Fırat
2004 Kalp Gözü
2004 Cennet Mahallesi



Görev Aldığı Yapımlar

Cengiz Okuyucu Fotoğrafları

Cengiz Okuyucu Haberleri

Portreler