Cengiz Sezici

Cengiz Sezici

Cengiz Sezici
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1950

Doğum Yeri: Adana, Türkiye

Cengiz Sezici  Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
1971 yılında tiyatroya başlayan sanatçı; 1978'de sinema içinde yer aldı. AST gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

Filmografisi
2010'lar

  •  Geniş Aile (Konuk Oyuncu ), 2011

2000'ler

  • Can Ayşecik, 2000
  • Bedel, 2000
  • Ver Elini Kayınço, 2000
  • Abuzer Kadayıf, 2000
  • Emanet, 2002
  • Hastayım Doktor, 2002
  • Kurşun Yarası, 2003
  • Gülizar, 2004
  • Bir Aşk Hikayesi, 2004
  • İki Genç Kız, 2004
  • Ver Elini İstanbul, 2005
  • Kırık Kanatlar, 2005
  • Aşka Sürgün, 2005
  • Yersiz Yurtsuz, 2007
  • Zeynep'in Sekiz Günü, 2007
  • Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine[1],  2008
  • Kül ve Ateş,  2009
1990'lar
  • Eskici Ve Oğulları, 1990
  • Kiraz Çiçek Açıyor, 1990
  • Zavallı, 1990
  • Issızlığın Ortası, 1991
  • Siyabend-ü Xece, 1991
  • Gece, Melek Ve Bizim Çocuklar, 1993
  • Rumuz Sev Beni, 1993
  • İftira, 1993
  • Uyuşturucu, 1994
  • Sessiz Çığlık, 1994
  • Evdekiler, 1995
  • Sen de Gitme Triandafilis, 1995
  • Kış Çiçeği, 1996
  • Ali / Sakın Arkana Bakma, 1996
  • Zehra Ana, 1996
  • İlişkiler, 1997
  • Ayşecik, 1998
  • Aynalı Tahir, 1998
  • Zilyoner, 1999
  • Üçüncü Sayfa, 1999
1980'ler
  • Karanfilli Naciye, 1984
  • Fatmagül'ün Suçu Ne, 1986
  • Çalıkuşu, 1986
  • Gün Akşam Oldu, 1986
  • Seher Vakti, 1986
  • Son Urfalı, 1986
  • 72. Koğuş, 1987
  • Anayurt Oteli, 1987
  • Babamız Eğleniyor, 1987
  • Alnımdaki Bıçak Yarası, 1987
  • Vurgun, 1987
  • Kırmızı Gece, 1988
  • Aşıksın, 1988
  • Yeter, 1988
  • Çingene, 1989
1970'ler
  • Selvi Boylum Al Yazmalım, 1977

Görev Aldığı Yapımlar

Cengiz Sezici Fotoğrafları

Cengiz Sezici Haberleri

Portreler