Cenk Ertürk

Cenk Ertürk

Cenk Ertürk
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1985

Doğum Yeri: Sivas, Türkiye

Türk oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

2018 yılına kadar sadece kısa filmler üzerine çalışmalarda bulunmuştur. 2018 yılı yapımı Nuh Tepesi filmi ilk uzun metraj çalışmasıdır. Nuh Tepesi (2018), Nahoş Bir Mevzu (2010) ve Pencereler Ardında (2008) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Nuh Tepesi
2018 Kimse Elimi Tutmasın! (Kısa Film)
2016 Sparrows (Kısa Film)
2016 Zeitgeist (Kısa Film)
2016 Uzun Bir Gün (Kısa Film)
2011 Posthumno (Kısa Film)
2010 Nahoş Bir Mevzu (Kısa Film)
2009 Muz Eğrisi (Kısa Film)
2009 Güzel Kokmadığımı Biliyorum (Kısa Film)
2008 Pencereler Ardında (Kısa Film)

Yapımcı

2017 Boiling Frogs (Kısa Film)
2016 Sparrows (Kısa Film)
2016 Zeitgeist (Kısa Film)
2010 Nahoş Bir Mevzu (Kısa Film)
2009 Muz Eğrisi (Kısa Film)
2009 Güzel Kokmadığımı Biliyorum (Kısa Film)

Senaryo

2019 Nuh Tepesi
2018 Kimse Elimi Tutmasın! (Kısa Film)
2016 Sparrows (Kısa Film)
2016 Zeitgeist (Kısa Film)
2016 Uzun Bir Gün (Kısa Film)
2011 Posthumno (Kısa Film)
2010 Nahoş Bir Mevzu (Kısa Film)
2009 Muz Eğrisi (Kısa Film)
2009 Güzel Kokmadığımı Biliyorum (Kısa Film)
2008 Pencereler Ardında (Kısa Film)

Oyuncu

2009 Muz Eğrisi (Kısa Film)
2009 Güzel Kokmadığımı Biliyorum (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Nuh Tepesi, Noah Land, 2018, Yönetmen, Senarist

Cenk Ertürk Fotoğrafları

Cenk Ertürk Haberleri

Portreler