Cesar Diaz

Cesar Diaz

Cesar Diaz
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 20.9.1978

Doğum Yeri: Guatemala City, Guatemala

Guatemalalı senarist ve yönetmen.

Annelerimiz (2019), Ixcanul (2015) ve Territorio liberado (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Annelerimiz
2014 Territorio liberado (Belgesel)
2010 Pourquoi les hommes brûlent-ils? (Belgesel)

Senaryo

2020 Chaco
2019 Annelerimiz
2014 Territorio liberado (Belgesel)
2010 Pourquoi les hommes brûlent-ils? (Belgesel)

Yapımcı

2017 At Home

Görev Aldığı Yapımlar

  • Annelerimiz, Nuestras Madres / Our Mothers, 2019, Yönetmen, Senarist

Cesar Diaz Fotoğrafları

Cesar Diaz Haberleri