Ceyda Kasabalı

Ceyda Kasabalı

Ceyda Kasabalı
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.8.1987

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

1987 İstanbul doğumlu. Kocaeli Üniversitesi GSF Sahne Sanatları Bölümünden mezun olmuştur.

Filmografi

2016 Organik Aşk Hikayeleri
2016 Biz Size Döneriz
2015 Yunus Emre Aşkın Yolculuğu (TV Dizisi)
2014 Yılanların Öcü (TV Dizisi)
2012 Avrupa Avrupa (TV Dizisi)
2011 Babam Sağolsun (TV Dizisi)

Görev Aldığı Yapımlar

Ceyda Kasabalı Fotoğrafları

Ceyda Kasabalı Haberleri

Portreler