Ceyda Kasabalı

Ceyda Kasabalı

Ceyda Kasabalı
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.08.1987

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü'nden mezun olmuştur. İlk kez 2011 yılında Babam Sağolsun dizisiyle profesyonel olarak oyunculuk yapmaya başlamıştır. Biz Size Döneriz (2016), Organik Aşk Hikayeleri (2016) ve Damat Takımı (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Fazla Şaapma
2017 Damat Takımı
2016 Organik Aşk Hikayeleri
2016 Biz Size Döneriz

Televizyon

2017 Tutsak
2015 Yunus Emre Aşkın Yolculuğu
2014 Yılanların Öcü
2012 Avrupa Avrupa
2011 Babam Sağolsun

Görev Aldığı Yapımlar

Ceyda Kasabalı Fotoğrafları

Ceyda Kasabalı Haberleri