Ceyhun Fersoy

Ceyhun Fersoy

Ceyhun Fersoy
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.7.1982

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

İlk, orta ve lise eğitimini İsviçre, Fransa ve İstanbul'da tamamladı. Eğitimini 2000-2001 yıllarında TÜRVAK Sinema Televizyon Eğitim Merkezi Yapım Yönetim Bölümünde sürdüren Fersoy, eğitimine 2005-2006 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi ActorStudio'da devam etti. 

2005 yılında BKM Atölye çalışmalarına katılan genç oyuncu rol aldığı BKM yapımı 'Bir Demet Tiyatro' dizisindeki performansıyla beğeni topladı. Bir Demet Tiyatro'nun yanı sıra Ana Kuzusu, Kurtlar Vadisi, İki Aile dizileri ile Neşeli Gençlik filminde ve Çocuklar Duymasın'da rol aldı. 

Ayrıca Şoray Uzun'la beraber 2012 Avrupa kupası maçları sırasında TRT1'de Saha Dışı isimli komedi programını hazırlayıp sunmuştur. Seksenler dizisinden rol arkadaşı Begüm Öner ile evlenmiştir.

Filmografi

2018 Göktaşı
2014 Figüran
2010 Kutsal Damacana Dracoola
2009 Güneşi Gördüm
2008 Destere
2007 Neşeli Gençlik
2007 Avrupalı

Televizyon

2017 Dostlar Mahallesi
2016 Seksenler
2013 Çocuklar Duymasın
2012 Saha Dışı (TV Programı)
2012 Ben Bilmem Eşim Bilir (TV Programı)
2010 Bana Bunlarla Gel
2009 Hicran Yarası
2007 Çatı Katı
2006 İki Aile
2006 Bir Demet Tiyatro
2005 Tombala (TV Filmi)
2004 Kadirşinas
2004 Kurtlar Vadisi
2002 Sevgi Ana
1997 Ana Kuzusu
1997 Acı Günler

Görev Aldığı Yapımlar

Ceyhun Fersoy Fotoğrafları

Ceyhun Fersoy Haberleri

Portreler


Vizyondakiler