Cha-Lee Yoon

Cha-Lee Yoon

Cha-Lee Yoon
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.3.1985

Doğum Yeri: Osnabrück, Almanya

Güney Kore asıllı Alman dublör ve aktör.

Filmografi

Oyuncu Olarak

2017 Attrition
2016 B Planı: Yemişim A Planını
2016 Marco Polo (TV Dizisi)
2015 One Million K(l)icks
2014 Bad Choice (Kısa Film)
2013 The Messenger (Kısa Film)
2013 Evil Twin (Kısa Film)
2012 Pointless (Video Kısa Film)
2010 Lasko - Die Faust Gottes (TV Dizisi)

Dublör Olarak

2017 Chasing the Dragon
2017 Renegades
2013 The Mask
2017 Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2015 Point Break
2015 Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Hitman: Ajan 47
2014 Bibi & Tina voll verhext!
2014 Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Kommissarin Lucas (TV Dizisi)
2013 Evil Twin (Kısa Film)
2013 Arena of the Street Fighter
2013 Ummah - Unter Freunden
2012 Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam (TV Dizisi)
2012 Skyfall
2012 Bulut Atlası
2011 Viva Berlin! (TV Dizisi)
2010 Lasko - Die Faust Gottes (TV Dizisi)

Görev Aldığı Yapımlar

Cha-Lee Yoon Fotoğrafları

Cha-Lee Yoon Haberleri

Portreler