Chang-dong Lee

Chang-dong Lee

Chang-dong Lee
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.4.1954

Doğum Yeri: Daegu, Güney Kore

Güney Koreli yazar, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Bakha Satang (1999), Oasiesu (2002), Milyang (2007) ve Şüphe (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Şüphe
2010 Shi
2007 Milyang
2002 Oasiseu
1999 Bakha satang
1997 Chorok mulkogi

Yapımcı

2018 Şüphe
2016 U-ri-deul
2015 Dol-yeon-byeon-i
2014 Dohee-ya
2013 Hwa-i: Goi-mool-eul sam-kin a-i
2009 Yepyeni Bir Hayat
2007 Milyang
2007 Never Forever

Senaryo

2018 Şüphe
2010 Shi
2007 Milyang
2002 Oasiseu
1999 Bakha satang
1997 Chorok mulkogi
1995 Jeon tae-il
1993 Geu seome gago shibda

Oyuncu

2014 Pororo, the Snow Fairy Village Adventure (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Chang-dong Lee Fotoğrafları

Chang-dong Lee Haberleri

Portreler