Charles Green

Charles Green

Charles Green
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.7.1955

Doğum Yeri: Teksas, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Charles Lee Green'dir. McNeese State, Tennessee ve New Orleans (UNO) üniversitelerinden mezun olmuştur. Watchmen (2019), Lodge 49 (2018-2019),  Richard Jewell (2019) ve Jumanji: Yeni Seviye (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Time Capsule
2020 The Glorias
2020 Superintelligence
2020 MK Ultra
2020 Irresistible
2020 Embattled
2020 Christmas Romance Al Dente
2020 Charlie's Christmas Wish
2020 Beast Beast
2020 Bad Trip
2019 Shaft
2019 Richard Jewell
2019 Poms
2019 Only
2019 Jumanji: Yeni Seviye
2019 Erkekler Ne İster?
2019 Doktor Uyku
2018 Karanlık Zihinler
2018 Eski Evdeki Büyülü Saat
2018 One Last Thing
2018 Burden
2017 Thor: Ragnarok
2017 Table 19
2017 Mark Felt: Beyaz Saray'a Yıkım Getiren Adam
2016 The Founder
2016 Mr. Evaluator (Kısa Film)
2016 iyi Adamlar
2015 The Glass Corner (Kısa Film)
2015 Self-Help (Kısa Film)
2015 Heineken'i Kaçırmak
1987 Disorderlies
1980 The Happy Hooker Goes Hollywood
1977 Abar

Televizyon

2021 The Underground Railroad
2020 Swagger
2019 Your Pretty Face Is Going to Hell
2019 Watchmen (TV Mini-Series)
2019 The Oval
2019 Dwight in Shining Armor
2019 Christmas Wishes and Mistletoe Kisses (TV Filmi)
2019 American Soul
2019 Lodge 49
2019 Brockmire
2018 The Resident
2018 The Lover in the Attic: A True Story (TV Filmi)
2018 The Gifted
2018 Preacher
2018 Ozark
2018 Dead Silent
2018 Claws
2018 Black Lightning
2017 TURN
2017 Outsiders
2017 MacGyver
2016 Tuhaf Şeyler
2016 The Haves and the Have Nots
2016 Stan Against Evil
2016 Containment
2015 White Water (TV Filmi)
2015 The Game
2015 Complications
2015 American Genius (Mini Belgesel Dizi)
2014 Swamp Murders
2014 Keller Nation
2014 Constantine
1991 Frankenstein: The College Years (TV Filmi)
1988 Altın Kızlar
1982 Matt Houston

Görev Aldığı Yapımlar

Charles Green Fotoğrafları