Charlie Day

Charlie Day

Charlie Day
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.2.1976

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li aktör, senarist, yapımcı, komedyen ve müzisyen. 

Tam adı Charles Peckham Day'dir. It's Always Sunny in Philadelphia filminde canlandırdığı Charlie Kelly rolüyle tanınmıştır. Ayrıca Monsters University (2013), Pacific Rim (2013), The Lego Movie (2014), Horrible Bosses (2011) ve Fist Fight (2017) filmlerinde de başarıyla yer almıştır.

Filmografi

2018 Pasifik Savaşı: İsyan
2017 Fist Fight Ayrıca Yapımcı)
2017 I Love You, Daddy
2016 The Lego Movie: 4D - A New Adventure (Kısa Film – Seslendirme)
2016 The Hollars
2015 Vacation
2014 The Lego Movie (Seslendirme)
2014 Horrible Bosses 2
2013 Monsters University (Seslendirme)
2013 Pacific Rim
2013 Party Central (Kısa Film – Seslendirme)
2011 Horrible Bosses
2010 Going the Distance
2008 A Quiet Little Marriage
2005 Love Thy Neighbor
2002 Bad Company
2001 Late Summer (Kısa Film)
2001 Campfire Stories

Televizyon

2014 Drunk History
2012 Unsupervised (Seslendirme)
2012 Saturday Night Live
2012 American Dad! (Seslendirme)
2011 Saturday Night Live
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (Ayrıca Yapımcı ve Senarist)
2004 Reno 911!
2003 Luis
2001 Law & Order
2001 Third Watch
2000 Mary and Rhoda (TV Filmi)
2000 Madigan Men

Video Oyunları (Seslendirme)

2015 Lego Dimensions
2013 Disney Infinity

Görev Aldığı Yapımlar

Charlie Day Fotoğrafları

Charlie Day İle İlgili Haberler

Portreler