Charlie Gillespie

Charlie Gillespie

Charlie Gillespie
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.9.1999

Doğum Yeri: Dieppe, Fransa

ABD'li oyuncu.

Runt (2020), Charmed (2018) ve Speed Kills (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Runt
2019 Geriye Kalanlar
2018 Speed Kills
2014 La gang des hors-la-loi

Televizyon

2019 I Am the Night (Mini Dizi)
2018 Charmed
2018 2nd Generation
2017 The Next Step
2017 Degrassi: Next Class
2015 Galala

Görev Aldığı Yapımlar

Charlie Gillespie Fotoğrafları

Charlie Gillespie Haberleri