Charlie Heaton

Charlie Heaton

Charlie Heaton
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.2.1994

Doğum Yeri: Bridlington, İngiltere

İngiliz aktör ve müzisyen.

Tam adı Charlie Ross Heaton'dır. Netflix drama dizisi Stranger Things'te canlandırdığı Jonathan Byers rolüyle tanınmıştır. Bu rolüyle Bir Drama Dizisinde En Üstün Ekip Performansı dalında Screen Actors Guild Awards ödülü kazandı.

Filmografi

2019 The New Mutants
2017 Marrowbone
2016 As You Are
2016 Shut In
2015 The Schoolboy (Kısa Film)
2015 Rise of the Footsoldier Part II
2015 Urban & the Shed Crew

Televizyon

2016 Stranger Things
2015 DCI Banks
2015 Vera
2015 Casualty

Görev Aldığı Yapımlar

Charlie Heaton Fotoğrafları

Charlie Heaton İle İlgili Haberler

Portreler