Charlie Plummer

Charlie Plummer

Charlie Plummer
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.5.1999

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Charlie Faulkner Plummer'dir. Looking for Alaska (2019), Lean on Pete (2017), Ölüm Düğümü (2018) ve Paylaş (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Moonfall
2021 The Thicket
2021 Please Baby Please
2020 Spontaneous
2020 Words on Bathroom Walls
2019 My Mother is a Fish (Kısa Film)
2019 Gully
2019 Paylaş
2018 Ölüm Düğümü
2018 Behold My Heart
2017 Lean on Pete
2017 Dünyanın Bütün Parası
2017 The Dinner
2015 King Jack
2012 Sen Gitmeden Önce
2012 Alan Smithee (Kısa Film)
2011 We Are the Hartmans
2011 Three Things (Kısa Film)
2010 Frank (Kısa Film)

Televizyon

2019 Looking for Alaska (Mini Dizi)
2015 Granite Flats
2013 Wendell and Vinnie
2013 Boardwalk Empire
2012 Şüpheli Şahıs
2011 Onion SportsDome

Görev Aldığı Yapımlar

Charlie Plummer Fotoğrafları

Portreler