Charlie Shotwell

Charlie Shotwell

Charlie Shotwell
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.7.2007

Doğum Yeri: Wisconsin, ABD

ABD'li oyuncu.

Kaptan Fantastik (2016), Eli (2019) ve Dünyanın Bütün Parası (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 John and the Hole
2021 The Manson Brothers Midnight Zombie Massacre
2021 Morbius
2020 Yuva
2019 Eli
2019 Troop Zero
2018 The Nightingale
2017 Dünyanın Bütün Parası
2017 My Days of Mercy
2017 Camdan Kale
2016 Kaptan Fantastik
2015 Man Down

Televizyon

2020 Borrasca
2019 Staged Dad
2017 Chicago Justice
2016 Dr. Del (TV Filmi)
2016 Still Single (TV Filmi)
2015 The Comedians
2014 The United Colors of Amani

Görev Aldığı Yapımlar

Charlie Shotwell Fotoğrafları

Portreler