Charlotte Stewart

Charlotte Stewart

Charlotte Stewart
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.2.1941

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Charlotte Elizabeth Stewart'tur. Eraserhead (1977), Yeraltı Canavarı (1990), Yeraltı Canavarı 3 (2001) ve Küçük Ev (1974-1978) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2014 Twin Peaks: The Missing Pieces
2011 Where's My Sandwich? (Kısa Film)
2009 Mayfly (Kısa Film)
2009 The Inner Circle
2001 Yeraltı Canavarı 3 (Video)
2000 Puppy Love (Kısa Film)
1999 Desert Son
1998 Slums of Beverly Hills
1994 Dark Angel: The Ascent (Video)
1992 İkiz Tepeler: Ateşte Benimle Yürü
1990 Yeraltı Canavarı
1988 Journey to the Center of the Earth
1985 UFOria
1984 Irreconcilable Differences
1982 Human Highway
1981 Buddy Buddy
1977 Eraserhead
1970 Belalı Miras
1968 Gençlerin Şakası Yok
1967 The Girl with the Hungry Eyes
1967 Doctor, You've Got to Be Kidding!
1965 Seni Yaşatacağım
1963 Summer of '63 (Kısa Film)
1961 V.D.

Televizyon

2018 Livin' on a Prairie (Kısa Film)
2017 Twin Peaks
2007 The Office
2005 Cold Case
1996 The Rockford Files: Friends and Foul Play (TV Filmi)
1995 Evimiz Hollywood'ta
1995 A Whole New Ballgame
1992 Life Goes On
1992 Coach
1991 İkiz Tepeler
1990 Thirtysomething
1987 Warm Hearts, Cold Feet (TV Filmi)
1986 Yalan Rüzgârı
1986 Matlock
1985 Highway to Heaven
1981 Sekiz Çocuklu Aile
1981 The Princess and the Cabbie (TV Filmi)
1981 Bitter Harvest (TV Filmi)
1978 Mother, Juggs & Speed (Kısa Film)
1978 Küçük ev
1977 Secrets (TV Filmi)
1977 Murder in Peyton Place (TV Filmi)
1976 Barnaby Jones
1975 The Texas Wheelers
1975 The Fisher Family
1975 The Nurse Killer (TV Filmi)
1975 The Impostor (TV Filmi)
1974 Firehouse
1974 Gunsmoke
1973 Cannon
1973 Tıp Merkezi
1972 Walton ailesi
1972 McMillan & Wife
1972 The F.B.I.
1971 Mannix
1971 Genç Doktorlar
1971 Cade's County
1971 Bonanza
1970 The Young Lawyers
1970 The Virginian
1969 Then Came Bronson
1968 Hawaii Five-O
1965 12 O'Clock High
1964 My Three Sons
1963 Stoney Burke
1962 Bachelor Father
1961 Margie
1960 Letter to Loretta

Görev Aldığı Yapımlar

Charlotte Stewart Fotoğrafları

Charlotte Stewart Haberleri