Charlotte Vega

Charlotte Vega

Charlotte Vega
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.02.1994

Doğum Yeri: Madrid, İspanya

İspanyol aktris.

Annesi İngiliz, babası ise İspanya asıllı İngiliz vatandaşıdır. Charlotte on aylıkken Barselona'ya taşındılar. Çok kültürlü geçmişi, hem İngilizce hem de İspanyolca'yı iyi derecede konuşabilmesine imkân sağlamıştır. 

'The Lodgers'de 'Rachel', 'American Assassin'de 'Katrina' ve İspanyol filmi 'El Club de los Incomprendidos' da rol aldığı 'Valeria' rolüyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Korku Kapanı: Başlangıç
2019 La Banda
2017 Danielle (Kısa Film)
2017 Muse
2017 The Bookshop
2017 Proyecto tiempo
2017 The Lodgers
2017 Suikastçı
2017 Provenance
2014 El club de los incomprendidos
2013 Another Me
2013 Los inocentes
2012 [REC]³: Diriliş

Televizyon

2016 Lo que escondían sus ojos (Mini Dizi)
2015 Velvet
2015 The Refugees
2013 El secreto de Puente Viejo
2013 The Avatars

Görev Aldığı Yapımlar

Charlotte Vega Fotoğrafları