Chin Han

Chin Han

Chin Han
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.11.1969

Doğum Yeri: Singapur, Singapur

Singapurlu aktör.

Tam adı Ng Chin Han'dır. Başrolde oynadığı Singapur dizisi Masters of the Sea ile tanındı. 2005 yapımı 3 Needles filmiyle ilk kez Hollywood'la tanıştı. Ayrıca The Dark Knight'da Lau ve Roland Emmerich'in 2012 filminde Tenzin karakterlerini canlandırdı. Chin Han, 2011 yılında Dr. Lee olarak Restless filminde rol aldı ve ardından Steven Soderbergh'in Contagion adlı filminde epidemiyolog Sun Feng olarak yer aldı. 2012 yılında Fringe dizisinin “Making Angels' bölümünde Neil karakteriyle konuk olarak yer aldı, daha sonra ABC'nin Last Resort'un son dört bölümünde Çinli elçi Zheng Min'i oynadı. 2014 yılında ise Marco Polo dizisinde Jia Sidao karakteriyle yer aldı.

Filmografi

2018 Skyscraper
2017 Ghost in the Shell
2016 Independence Day: Resurgence
2014 Captain America: The Winter Soldier
2013 Final Recipe
2011 Restless
2011 Contagion
2009 2012
2008 The Dark Knight
2005 3 Needles
1998 Blindness

Televizyon

2017 Lethal Weapon
2015 The Spoils Before Dying
2014 Marco Polo
2013 The Sixth Gun
2013 Arrow
2013 The Blacklist
2013 Serangoon Road
2012 Fringe
2012 Last Resort
2000 AlterAsians (Mini Dizi)
1994 Masters of the Sea

Video Oyunları

2012 Sleeping Dogs (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Chin Han Fotoğrafları

Chin Han Haberleri

Portreler