Chiwetel Ejiofor

Chiwetel Ejiofor

Chiwetel Ejiofor
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.7.1977

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz oyuncu. 

2006'da BAFTA Yükselen Yıldız Ödülüne 2007de ise Altın Küreye En İyi Erkek Oyuncu - Müzikal veya Komedi (Sinema) ve En İyi Erkek Oyuncu - Minidizi ya da TV filmi (TV) kategorilerinde aday gösterilmiştir.

2007'de Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'ne katılması için akademiden davet aldı.

Filmografi
Salt (film) (2010)
2012 (film) (2009)
Slow Burn (2007)
American Gangster (2007)
Talk to Me (2007)
Tsunami: The Aftermath (2006) (mini dizi)
Red Dust (2006)
Children of Men (2006)
Inside Man (2006)
Slow Burn (2005)
Kinky Boots (2005)
Serenity (2005)
Four Brothers (2005)
Melinda and Melinda (2004)
Love Actually (2003)
Twelfth Night, or What You Will (2003) (TV movie)
Dirty Pretty Things (2002)
Amistad (1997)

Görev Aldığı Yapımlar

Chiwetel Ejiofor Fotoğrafları

Chiwetel Ejiofor İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler