Chloe Coleman

Chloe Coleman

Chloe Coleman
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.12.2008

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu.

Timmy Failure: Glee (2013), My Spy (2020) ve Big Little Lies (2017-2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Avatar 2
2020 Timmy Failure: Mistakes Were Made
2020 My Spy
2020 Marry Me
2020 Gunpowder Milkshake
2018 Puppy Star Christmas
2016 Me3 (Kısa Film)
2014 Out of the Woods (Kısa Film)
2014 On the Wall (Kısa Film)
2013 Eternally Mad (Kısa Film)
2013 Big Brats (Kısa Film)

Televizyon

2021 New Warriors
2020 Upload
2020 The Resident
2019 Big Little Lies
2017 Superstore
2017 Roadside Picnic
2017 Henry Danger
2016 Transparent
2016 Animals. (Seslendirme)
2015 Angels and Demons
2013 Glee

Görev Aldığı Yapımlar

Chloe Coleman Fotoğrafları

Portreler